Senapsgratinerad torsk med gräslök och persilja
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st torsk
  • salt
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk senap
  • 2 tsk majsstärkelse
  • 2 msk gräslök
  • 1 msk hackad persilja
  • hackad persilja
  • gräslök
  • kokt ris
  • 200 g ärter
  • 1 st torsk 400 g salt peppar 3 dl matlagningsgrädde 2 msk senap 2 tsk majsstärkelse 2 msk gräslök skivad 1 msk hackad persilja Garnera med: hackad persilja gräslök skivad Servera med: kokt ris 200 g ärter frysta gröna Ugn: 175°

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.