Grovmald senap, äpple och purjolök ger en smak som passar lika bra till en god, grillad korv som till varmrökt lax - eller då, som i vårt fall, rökt makrill
4 1/2 rött äpple 1 dl färskost 2 msk skånsk senap salt och peppar 2 msk smör 4 skivor vörtbröd 8 skivor julskinka Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Smaka eventuellt av med salt och peppar. Skär äpplena i klyftor. Servera med potatisgratäng och sallad. Stek äpplena och rödlöken i smör till en gyllenbrun färg
Rulla ihop och fäst med tandpetare. Skala och strimla äpplena. Smaka av med salt och svartpeppar. Bred senapen på köttskivorna, fördela äpplen och haricots verts ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.