gång här hemma men hur mycket mat skaman egentligen laga. Lax 50-75 gr. Potatissallad 100-150 gr. Paj 100-125 gr. Dressing 1-2 msk. Dessertost 15-25. 50-75 gr. 100-150 gr. 100-125 gr. 1-2 msk. Dessertost 15-25
Salt-metoden som ger rostangrepp. Det finns en skola som säger att man efter användning skall slänga ner “en näve” grovt salt och värma på till medelvärme
Däremot - med surdeg och lång lästid - behålls många av vetekornets vitaminer och mineraler. En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt
Skär en stor lök i halvmåne-skivor. Det är också viktigt att man har köpt potatis när manska göra gratäng, annars får man älga iväg till affären på eftermiddagen
-)). Bre på mackan (det är extra gott med smör under såklart) och strössla över lite solrosfrön om du ska ta ett bloggigt foto, annars äre bara att frossa direkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.