Dessa knapriga biscotties med både chokladoch mandel gick hem hos maken, dock inte barnen. Inte helt nöjd med dessa bilder, lite för mycket löv för min smak men det gäller att vidga sina vyer och testa nya miljöer
Självklart går det bra att smaksätta semifreddonmed vad man råkar ha hemma, tex. Efter att ha tagit en första tugga av den här semifreddon kunde både jag och Peter konstatera att det här är något av det godaste jag någonsin lagat
ta fram en plåt med ett bakplåtspapper på. strö över lite socker (om du använt mörk choklad men vill ha smaken lite mindre bitter) och strö sedan havssalt ovan på
Avsluta med att vända ner citronskalet ochchokladknapparna. Dekorera varje kaka med pärlsocker. Arbeta samman smör, salt, saffran och mandelmassa i matberedare
Avsluta med att vända ner citronskalet ochchokladknapparna. Dekorera varje kaka med pärlsocker. Arbeta samman smör, salt, saffran och mandelmassa i matberedare
Lägg pappret i formen och pensla med olja. Dekorera med färska hallon. Nu har jag äntligen provat att göra egen semifreddo som jag annars bara fått på restaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.