Om man äter dem får man vara medveten om att de är "förklätt godis", kanske något bättre än att äta en Snickers i och med att man får i sig mer protein men ingredienserna är långt ifrån naturliga
Börja med botten till cheesecaken, jag använde nästan hela jordnötspåsen förutom cirka en knapp dl. I lördags bjöd jag över mamma och pappa och mormor på påskfika på förmiddagen, googlade runt lite efter något gott att baka och fastnade för den här smarriga skapelsen, snickers cheesecake
Det är rejält med hetta i såsen så minska på chili/vitlök om du vill ha den mildare. Utöver styrka kan du laborera väldigt mycket med smaker i den här såsen – tillsätt lite vinäger för syra, lite sirap för sötma, tomatpuré för mer tomattouch osv
Jag gjorde en snickerskaksbotten fast med jordnötter, men man kan även använda jordnötssmör till bottnen om man känner för det, det blir lika gott hur man än vrider och vänder på det
Tröttsamt men jag förstår att det är för att jag är lite nervös och tänker mycket på tävlingen i och med att jag lagt ner så mycket tid och energi på förberedelserna
Vispa upp smör och socker med elvisp ca 2minuter. Snickers doodle cookies ( vanilj fudge kakor). Då var det dags att baka och denna gången blev det ett par riktiga godis kakor
Blanda med sötning och fördela på bottnen. Lagom till helgen (och ja, nu är den tyvärr typ över) svängde jag ihop lite härliga, supergoda och hälsosamma snickers
20x30) med bakplåtspapper. 1. Blanda jordnötssmör, sirap och socker i en kastull och koka upp. 2. Ta bort kastrullen från plattan och tillsätt cornflakes, vaniljsocker och riven kokos
Hemmagjorda falafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.