500 g
pasta 6 stora tomater 2 färska lökar 2 klyftor vitlök 1 förp bacon 1 stor näve färsk basilika salt och nymalen svartpeppar 1,5 dl ricotta rikligt med parmesan
Men lite "vuxen" i alla fall, medricottaoch spenat bland annat. Spagettiblandning i botten av en form, fyllning medbacon, champinjoner, lök och tomat och sedan ett lager spagettiblandning till
Här har jag inte använt traditionell äggstanning med mjölk för att binda ihop allt utan i stället blandas ricottaoch créme fraiche med ägg som sedan i sin tur blandas med spagetti och spenat
Stek kycklingen till den är genomstekt och krydda den med svartpeppar, vitlökssalt och grillkrydda. Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
Strimla soltorkade tomater tunt och blanda sedan med lök ochbacon. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i potatisarna och knacka sönder dem med något trubbigt
En krämig och ganska mild ostsås som blandas med pasta, bacon, gul lök och broccoli. Jag föredrar milda mögelostar och fick tag på en riktig fullträff, en blå-/vitmögelost med en styrka markerad som medel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.