Visst är det något speciellt med sista dagen på jobbet innan semestern, man går liksom bara och väntar och känner sig allmänt glad, går och väntar på att klockan ska slå slaget som betyder semester
Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Igår fixade vi ute hela dagen här hemma hos mamma och Staffan. Blåste löv, rensade hängrännorna, skurade altanen, öppnade poolen och hämtade möblerna mm
Perfekt på buffébordet eller som tillbehör till sommarens grillmiddagar. Idag är det min första semesterdagoch den börjar med allt annat än solsken, men men det ska nog bli bra ändå☼
Vi har en elgrill som vi får grilla med på balkongen och den är riktigt bra. Det blir bra värme och rätt bra grillyta och grillkänslan finns där även om man saknar det där lilla extra i smaken som blir när man kolgrillar
Idag åker jag och Lennart iväg på en veckas semester efter den senaste tidens kokboksarbete, det ska bli väldigt skönt med total avkoppling och datorfri tid
Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar under semestern på bloggen. Det har ju varit en kanonsommar i år igen och det har varit mycket bad, sköna kvällar och god mat samt dryck
Räknar ner mot semesteroch känner att hela min kropp skriker efter det. Man gillar ju alla de där bollarna i luften, de som flyger och far och gör att allt är en gnutta oförutsägbart
Älskar den här tiden när maten är lättlagad och grillen åker fram var och varannan dag. Grillade även färsk vitkål, hasselbackspotatis på sötpotatis och gjorde en fantastiskt god tomatsalsa och även en vitlökssås
Kära läsare, nu tar jag en efterlängtad semesteroch åker mot varmare breddgrader. Dock stannar jag till i Ystad först och vad passar då bättre än ett recept till från Fru Moberg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.