-). Blir klar på ett dygn så man behöver inte vänta med att äta den heller. Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning
Pajskalet är A och O när det kommer till både dessert- och matpajer. Med mina tips kommer det att bli rena barnleken för dig att baka goda pajer både till maten och efterrätten
TwitterFacebookPinterestGoogleE-postTumblrSkriv utGillaGilla Laddar. Maten blir saftig i och med tillagningssättet och för att feta till det tar du helt enkelt och äter ett kryddsmör till
Vi kan ju säga som så att det var väldigt svårt att sluta äta även om vi var mätta - "bara en liten klick mos till med lite sås", "bara en bit ölkorv till", "bara en druva med lite sås"
Återkommer med besked om hur det blev - flipp eller flopp. (Brasklapp Om du tycker att det är konstiga styckeindelningar och ibland för lite avstånd mellan styckena så beror det på att jag verkligen inte är överens med bloggers redigeringsverktyg
Rödbetsgratäng med bacon- och valnötsströssel är en riktig höjdare, som jag gärna tipsar om igen. Idag tänkte jag tipsa om två goda recept med rödbetor
Kalori-tänket sitter ändå förvånansvärt hårt åt hos de flesta. Färska grönsaker har också ett bättre GI-värde än tillagade vilket hjälper att balansera blodsockret
-) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Pajskalet är A och O när det kommer till både dessert- och matpajer. Med mina tips kommer det att bli rena barnleken för dig att baka goda pajer både till maten och efterrätten
är det hustrun som står för matlagningen i Casa Olmås och jag nöjer mig med att. blandar de här livsmedlenmed an massa andra goda saker så smakar det mums
» E-postadress. Jag bakar och fyller köket med mjöldamm och söta dofter av äpple och kanel. Det blir nämligen mycket äppelkakor och bullar och scones så här års
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.