11 tsk
senap1 Sätt ugnen på 200°. Skala och koka potatisen i saltat vatten. 2 Lägg fisken i en ugnsform och salta. Lägg smör, bröd, senap och paprikapulver i en matberedare och kör till en smulig massa. 3 Täck fisken med blandningen. Grädda mitt i ugnen 20-25 min. Använd gärna stektermometer, fisken är perfekt vid 52°. 4 Koka haricots verts i saltat vatten. Vispa ihop olja, vinäger och senap till en vinägrett. Smaka av med salt och peppar. 5 Pressa potatisen vid servering och servera med fisk och bönor.
Tillsätt salt och peppar och ställ in formen iugnen. Lägg i en ugnssäker form tillsammansmed blomkål och vitlöksklyftor, lämna gärna skalet kvar på vitlöksklyftorna
Tillsätt salt och peppar och ställ in formen iugnen. Lägg i en ugnssäker form tillsammansmed blomkål och vitlöksklyftor, lämna gärna skalet kvar på vitlöksklyftorna
Lägg lax medskinnsidan nedåt i en ugnsfast form. Skala och koka potatis. Krydda med salt och peppar. Häll av vattnet från potatisen och stöt eller vispapotatisentillsammansmed mjölk och margarintill ett mos
Enkel att göra och svår att misslyckasmed, glöm bara inte bort den iugnen. Räkna ut tiden så här När det kommer tilltiden som kycklingen ska vara inneiugnen kan du tänka så här
IngredienserPortioner. 4 4 färska majskolvar salt 2 msk smör Jalapeño- och limesmörfinrivet skal av 1 lime 1 msk inlagd jalapeño 100 g rumstempererat smör salt svartpeppar Topping 3 msk skuren gräslök limeskal 2 dl rostad lök 1/2 msk flingsalt 1 tsk torkad oregano Tillgrillning eller stekning 1 msk olja (till majskolvarna) Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Vad som skulle tagit en kvart i morse tog en och en halv timme och trots att jag kastade imig matlådan för att fortsätta jobba så fort som möjligt kom jag inteigångmedeftermiddagens sysslor förrän klockan tre när jag äntligentagitmigigenomstadstrafiken från sjukgymnasten tillbakatill jobbet där datorn fortfarande trampade isirap… (Vilkai-landsproblem va
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.