Sej i ugnen med krispig topping
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 1500 g sejfilé
  • 10.5 tsk salt
  • 120 g smör, kallt
  • 13 dl vitt bröd, gärna gårdagens
  • 11 msk senap
  • 11 tsk paprikapulver
  • 1150 g haricots verts
  • 13 msk olivolja
  • 11.5 msk vinäger
  • 11 tsk senap1 Sätt ugnen på 200°. Skala och koka potatisen i saltat vatten. 2 Lägg fisken i en ugnsform och salta. Lägg smör, bröd, senap och paprikapulver i en matberedare och kör till en smulig massa. 3 Täck fisken med blandningen. Grädda mitt i ugnen 20-25 min. Använd gärna stektermometer, fisken är perfekt vid 52°. 4 Koka haricots verts i saltat vatten. Vispa ihop olja, vinäger och senap till en vinägrett. Smaka av med salt och peppar. 5 Pressa potatisen vid servering och servera med fisk och bönor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.