Grädde, vitt vin, vitlök och räkor. Om du toppar med färska räkor blir det här en riktig festrätt. Rätten har en tydlig smak av gräddeoch vitlök och laxens goda smak kommer verkligen fram
De fina vaxbönerna kom från Bondens marknad, och de var faktiskt värda att stå i kö och trängas för Vad som händer med fisken i ugnen är så klart att den ångkokas i vinet, gräddenoch sin egen vätska
PrintKycklinglevergryta med svamp, bacon, vitt vin ochgrädde. Kanske blev den i vår ungdom lika förstörd som lammet – det (får) som smakar kofta och serveras med dill
Avnjut med ett gott vitt vin. Börja med att rensa musslorna, slänga trasiga och döda osv. Älskar du som jag skaldjur så tänkte jag tipsa dig om något enkelt och nyttigt nämligen Moule Mariniére, musslor i vitt vin, mums så gott
Häll på vin, gräddeoch creme fraiche och låt koka upp. Jag gjorde också några matlådor med pasta istället för potatis, det var också väldigt gott och det är ett bra tips om ni vill frysa in maten, fryst potatis är ju nämligen ingen höjdare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.