1 Antal
portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 ägg 1 tsk Arla® Svenskt Smör 1 dl KESO® cottage cheese 2 krm salt 1 krm peppar 1 msk hackad färsk gräslökGör så här Vispa upp äggen lätt. Smält smöret i en liten stekpanna. Häll äggen i pannan och rör om så att äggen blir till en röra. T Tillsätt cottage cheese och låt det bli varmt. Smaka av med salt och peppar och toppa med gräslök.
Servera gärna omeletten med lite grönsaker. Häromkvällen gjorde jag en enkel omelett till middag. Det är perfekt att göra om man har lite kokt potatis över
Börja med att knäcka äggen i en kall, oljad stekpanna eller kastrull. Scrambledeggs are also something I choose when I'm having hotel breakfasts, but the quality of them varies widely
Tag fram en stekpanna och fräs upp olivolja, stek till quornfärsen med lite salt och peppar. Lägg i all keson i pannan ihop med lite ketchup som du ringlar över
Hetta, på medelvärme, upp olja i en stekpanna. Servera med t ex turkisk yoghurt, sirap och bär. Tyckte du om kesopannkakorna som jag skrev om för ett för tag sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.