Schweizerbiff med Rösti Vänd schweizerbiffarna i ströbröd så att båda sidor paneras. Arbeta samman färsen med salt, peppar och tomatpuré Hemmets Journal
Schweizerbiffar Fläskfärsbiffar med en fyllning av ost och skinka. Servera med potatispuré, frästa vaxbönor, pressgurka och picklad rödlök Farmors mat
Ostfyllda schweizerbiffar Sätt ugnen på 225*. Arbeta färsen med salt och peppar. Tillsätt potatismjöl och ägg. Späd med vatten och arbeta färsen smidig Matklubben.nu
Schweizerbiffar med grönsaker Blanda färsen i en bunke med ägg, salt, peppar och senap till en smidig färs. Forma färsen till 8 runda biffar och lägg dem på smörpapper mittkok.expressen.se
Schweizerbiffar med ost och rökt skinka och krämig savojkål Blanda färs, ägg, salt, peppar och senap i en skål till en smi-dig färs. Forma färsen till 8 biffar och lägg dem smörpapper Hemmets Journal
Schweizerbiffar med rösti En vardagsvariant på Cordon Bleu. Se till att ha smakrik ost emellan, typ Emmentaler eller Appenzeller Markos Mat
Schweizerbiffar med ost och rökt skinka och krämig savojkål Blanda färs, ägg, salt, peppar och senap i en skål till en smi-dig färs. Forma färsen till 8 biffar och lägg dem smörpapper Hemmets Journal
Schweizerbiff med tomatsås Blanda färs med äggulor och vispgrädde och smaka av med salt, peppar och dragon. Dela färsen i 8 delar och platta ut dem på en skärbräda så att de blir runda och tunna Matklubben.nu
Schweizerbiff med Rösti Vänd schweizerbiffarna i ströbröd så att båda sidor paneras. 1. Arbeta samman färsen med salt, peppar och tomatpuré Hemmets Journal
Schweizerbiffar i muffinspanna Sätt ugnen på 200°. Blanda havregryn eller ströbröd, potatismjöl och vatten. Låt det stå ca 10 minuter. Arbeta färsen med salt och peppar Matklubben.nu
Evas Schweizerbiffar (av Bengt i Ronneby) 1. Blanda färsen med salt, peppar, potatismjöl och ägg. Späd till en lagom färs. 2. Forma 16 tunna biffar, som läggs samman två och två med ost mellan Hemmets Journal
Schweizerbiff med tomatsås Goda köttfärsbiffar. 4 portioner 400 g blandfärs2 äggulor1 dl vispgräddeÖrtsaltPeppar½ tsk dragon2 msk fransk senapSmörOljaFyllning1 dl rökt skinka i tärningar1-2 dl riven ost2 msk finhackad gul lökPanering1 dl vetemjöl1 uppvispat ägg2 dl skorpmjölSås1 burk krossade tomater1 grönsaksbuljongtärningTabasco, några droppar2 msk smörKokt ris blandat med gröna ärtor Anitas Skafferi
Schweizerbiffar Lägg köttfärsen i en bunke. Skala och finhacka löken samt skiva oliverna grovt. Krydda och blanda väl med yoghurt eller matlagningsgrädde Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.