Servera med kokta gröna ärter ochklyftpotatis. Pensla klyftorna med matfett och salta. Platta ut dem med knuten näve eller med botten av en liten kastrull
Idag blev det schnitzelmed en hemslungad bearnaisesås till middag. Nu har det varit ett alltför långt blogguppehåll men är nu tillbaka med ny energi efter en tre veckor lång och härlig semester i USA
Här fick det bli till stekt schnitzeloch en buljongsås. Windows-telefonerna är ju något begränsade där men eftersom jag var så nöjd med den i övrigt så har den hängt med ett par år i hopp om att fler appar skulle släppas, men inte…
Där serverades det Zasmazana Kapusta en sorts kålstuvning till Schnitzel som var märkligt god. Vid nästa resa tog jag med min make dit och även han fastnade för denna rätt
Servera schnitzelnmed citron, kapris och eventuell anjovisfilé Benfri kotlett. Hetta upp olja och ha i en klick smör (för färgens skull) och fritera tills schnitzel är klar och har fått en fin gyllenbrun färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.