Söker man lite recept så går det ju naturligtvis göra på de mesta kött och med lite god ost. Banka ut köttet med lämpligt tillhygge under lite plastfilm så det blir en rejäl yta
Jag tror det mest beror på att jag var på Malmö Saluhall igår, och där köpte med mig två fantastiskt fina djupa tallrikar, som jag såklart direkt ville inviga
Sedan toppade vi den med Helens kyckling Cordonbleu från programmet. Så det var en myslördag igår som avslutades med lite plockmat med god salami och ostar och mousserat i glaset
Varma, milda smaker som piggas upp med lite, lite chilihetta. Lägg i jordärtskocka och potatis. Klickar man i ett par matskedar smör på slutet blir smaken dessutom rundare och mer fyllig
Hyvla polkabetor och rädisor så tunt som möjligt på en mandolin (eller skiva dem tunt) och arrangera över grynerna tillsammans med bitar av nashipäron (med eller utan skal), pinjenötter, rucola och basilika
Ost och skinkfyllt schnitzel. Annars riskerar man att stå med en bit kött som är högre än den är bred efter man har fyllt, vikt, panerat och stekt det (jepp, jag har testat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.