700 g Scan Rapsgris Picnicbog. 1. Sätt ugnen på 200°C. Skär picnicbogen i 2x2 cm tärningar. 2. Skär bakpotatisen och fänkålen in ½ cm tjocka skivor och fördela i en ugnsform
Jag köper hem mamma Scans ibland även jag. Men ibland finns varken tid eller ork att bry sig om halten av köttinnehåll eller finare fabrikat och när butikerna håller extrapriser så har vi nog alla stoppat ner en förpackning mamma Scans ibland
Mamma Scan rullar oftast mina köttbullar men jag tror banne mej att det ska bli ändring på det. Hade köttfärs upptinad som jag var tvungen att göra nåt av och köttfärssås ville ingen ha så jag tänkte att varför inte förnya sej och rulla lite egna köttbullar
Idag fick jag ett smakrikt paket ifrån Scan med deras senaste nyhet, Svensk rapsgris. På ett antal utvalda svenska gårdar har Scantillsammans med bönderna valt att ge grisarna svensk rapsolja i deras foder
1 Scan fransyska, ca 1 kg. 1. Sätt ugnen på 130°. Putsa köttet fritt från hinnor och senor. Bind gärna upp steken så att formen blir trevligare vid tranchering och att stekningen blir jämnare
Får man inte tag på polska eller tyska korven, kan Scans bratwurst eller annan stark korv användas. Tvärtemot sitt namn har den maträtten ingenting att göra med det bretonska köket
2 kg Scan Nötbogstek. Frys köttet i sin förpackning i minst 12 timmar. Sätt ugnen på 75°C. Ta köttet ur förpackningen och lägg det frysta köttet på ett galler med en plåt under
700 g Scan Gourmet lammytterfilé. Sätt ugnen på 200°C. Skala och skiva rotfrukterna och löken tunt. Smörj en ugnssäker form och varva rotfrukterna med osten, salt och peppar
1 kg Scan högrev. Gör så här. 1. Skär köttet i mindre bitar. Skär bort synligt fett och senor. 2. Hetta upp lite smör i en stekpanna och bryn köttet i omgångar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.