Instead of sweet waffles I made savorywaffles, which were eaten with good dips. SavoryWaffles. Istället för söta våfflor gjorde jag salta våfflor, som åts med goda röror
Jag tror inte att det var så många som missade att det var Våffeldagen igår. Mataffärer häromkring bjöd på nygräddade våfflor till glada kunder och bloggar, facebook samt Instagram fullkomligt översvämmades av våfflor av alla de slag och former
Idag blev det dessa urgoda våfflorna. Jag har ett belgiskt våffeljärn från Kitchen Aid och det blir supersmarriga våfflor som man kan variera i det oändliga
I en tävling för påskbak vann jag ett annorlunda våffeljärn, en waffle stix maker. Den gräddar våffelstavar, som man kan använda antingen till att göra pops, eller servera som de är
Bubbelvåfflor till frukost, kan det vara något De här är helt klart en ny favorit till brunch. Jag har testat Waffle Puff Pan från Nordic ware, och reslutatet blev ju precis hur gott som helst
I used coconut oil flavored with coconut and I think it gave a yummy taste to the waffles. När jag hittade detta recept på Holistics hemsida ville jag genast testa det
Olive oil to serve Directions Ok lets make the waffles. Fry 4 eggs in the pan (one at a time- depending on pan size) for 2 minutes or until cooked to your liking (I like mine runny) Serve with the waffles, mushrooms, salt, pepper and a drizzle of olive oil
Preheat oven to 200°C (392°F). Line a baking sheet with parchment paper. Cut the bottom off of brussels sprouts, trim off the outer leaves and slice sprouts lengthwise
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.