Sardellpizza & dessertpizza med ricotta, blåbär & jordgubbar - årets pizzabak i vedeldad stenugn!
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 g Jäst
  • 5 dl Vatten
  • 1 tsk Salt
  • 12-14 dl Vetemjö
  • k special
  • 1 dl Oliv
  • 3 msk Oliv
  • 4 msk Tomat
  • 6 dl Kr
  • 0,5 dl Chili
  • 1 st Kr
  • 100 g Fårost
  • 1 dl Kalamataoliver
  • 0,5 dl Pesto
  • 3 msk Oliv
  • 20 st Sardell
  • 6 st bitar
  • 6 st runda
  • 2 dl Ricottaost
  • 4 msk Florsock
  • 4 msk Florsock
  • 3 dl Blåbär
  • 3 dl Jordgubbar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.