Saras Smaker: Spenatrisotto, lax och syrade grönsaker
Dalaliv
Dalaliv
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 minuter
  • 4 portioner
  • ris
  • 1 liten gul lök
  • 3 dl arborioris
  • 1 msk olivolja
  • 7-8 dl grönsaksbuljong
  • 70 gr riven hårdost, t ex Parmesan eller Pecorino
  • 200 gr hackad fryst spenat
  • 1,5 dl lätt crème fraîche
  • salt och svartpeppar
  • 4 portionsbitar lax
  • 5 dl het buljong, fisk alt. grönsak
  • 250 gr körsbärstomater
  • 15 cm gurka
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk citronsaft
  • 2 nypor havssalt
  • 3 drag med svartpepparkvarnen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.