Saras Smaker: Halstrad pilgrimsmussla, saffran- och citronrisotto med löjrom och brödsticks
Dalaliv
Dalaliv
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • 1 liten finhackad scharlottenlök
  • 1 nypa saffran
  • 0,5 dl vitt vin
  • 2,5 dl grönsaksbuljong
  • 2 msk smörcitronzest från
  • 1/2 citron
  • 0,75 dl riven Västerbottenost Ta en kastrull och blanda i
  • 1 msk smör och lök
  • Rör sedan i citronzesten, resten av smöret och Västerbottenosten. 4 pilgrimsmusslor
  • 1 msk olivolja Torka musslorna med hushållspapper så att all överflödig vätska försvinner.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.