Saras fritters med broccoli, blomkål och parmesanSaras fritters med broccoli, blomkål och parmesan, ca 12-15 biffar. Saras fritters med broccoli, blomkål och parmesan, ca 12-15 biffar Trattoria
Saras Gazpacho med tillbehörSaras egen kommentar. Skriv ut receptet/inlägget med eller utan bilder, klicka här (Print Friendly) Saras Gazpacho med tillbehör Salt & Peppar
Hälsolimpa Blanda alla torra ingredienser. Häll sen i filmjölken och rör om. Det blir en rätt lös smet. Den häller du i en långpanna med bakplåtspapper i botten, eller de mindre receptet häll två avlånga brödformar Matklubben.nu
Saras sommartårta 10-12 pers. Ingredienser. Färdigbakad tårtbotten 3 delad (330g). 1 st marsipanlock till prinsesstårta. 2 st bananer Det goda i livet
Saras Smaker: Mjuk pepparkaka med färskost 4 ägg. 4 dl socker. 175 gr smör. 3 1/2 dl naturell fil. 5 dl vetemjöl. 3 tsk bakpulver. 1/2 msk malen ingefära. 1/2 msk malen kryddnejlika Dalaliv
Saras skomakarlåda med rotfruktskross, lök och bacon Börja med att koka rotfrukterna i cirka 10 minuter i buljongen tills de är mjuka och häll av vattnet Matklubben.nu
Hälsolimpa med aprikos och russin Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop samtliga torra ingredienser och avsluta med att röra i filmjölk och sirap Matklubben.nu
Saras Smaker: Snittar med god röra Fler recept från Saras Smaker hittar du här. En god röra till påskbuffén eller fördrinken. 8 snittar. 125 g matsjesill Dalaliv
Saras Smaker: Rosépepparinkokt lax med timjanomelett och syrad rödlök Fler recept av Saras Smaker hittar du här. "Laxen är även väldigt god tillsammans med kokt färskpotatis, romsås och en härlig grönsallad Dalaliv
Sara Bernhardt biskvi Sara Bernhardt biskvi. Imorgon ska jag på picknick med mitt härliga tjejgäng i Haga Parkens grönskande slätter Efterrätten - Desserter och bakverk
Saras Smaker: Adventsmys med saffransmazarin och varm cider Fler recept av Saras Smaker hittar du här. Saffransmazarin. 1 springform. 3 ägg. 2,5 dl socker. 0,5 gr saffran Dalaliv
Saras nötfria grönbladspestoSaras recept,. Saras recept,. SARAS NÖTFRIA GRÖNBLADSPESTO (2 MINDRE GLASBURKAR)DU BEHÖVER200 gram blandade gröna bladgrönsaker (jag använde ruccola, grönkål, bladspenat)50 gram riven parmesan2 st vitlöksklyftor2 tsk sambal oelek1 st citron, skalet + saften2 dl solroskärnor1,5-2 dl olivoljaSalt efter smakGÖR SÅHÄRRosta solroskärnorna i ugn eller stekpanna. SARAS NÖTFRIA GRÖNBLADSPESTO (2 MINDRE GLASBURKAR)DU BEHÖVER200 gram blandade gröna bladgrönsaker (jag använde ruccola, grönkål, bladspenat)50 gram riven parmesan2 st vitlöksklyftor2 tsk sambal oelek1 st citron, skalet + saften2 dl solroskärnor1,5-2 dl olivoljaSalt efter smakGÖR SÅHÄRRosta solroskärnorna i ugn eller stekpanna Matutmaning -
Saras Smaker: BBQ-glaze och överfulla potatisar Fler recept av Saras Smaker hittar du här. "En BBQ-glaze som du kan pensla kött med och servera som en god sås Dalaliv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.