E-postGillaGilla Laddar. Grädda i ca 30-40 minuter beroende på hur kladdig du vill ha kakan. I dag var jag sugen på något nytt – varianter på kladdiga rabarberkakor är det gott om, men jag tycker att de ibland känns lite mastiga och väl söta
8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5. - Rabatt Kungsörnen 300 g - 2 kg Mer info Ladda kupong
blir en paj à ca 22 - 24 cm i diameter. 6 stycken normalstora äpplen, à ca 125 - 150 g, alternativt ca 500 - 600 g frysta äppelklyftor. ½ - 1 tsk malen kanel. Lägg äppelklyftorna i en pajform som mäter ca 22 - 24 cm i diameter. Grädda pajen i mitten av ugnen i ca 30 - 40 minuter, tills äpplena är mjuka. blir en paj ca 22 - 24 cm i diameter. 6 stycken normalstora äpplen, ca 125 - 150 g, alternativt ca 500 - 600 g frysta äppelklyftor. ½ - 1 tsk malen kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.