Sandras Toast Skagen
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ljust formbröd eller baguette
  • 1 smör
  • 1 räkor, MSC-märkta
  • 1 crème fraiche
  • 1 majonnäs
  • 1 dill
  • 1 rättika
  • 1 salt
  • 1 citron, skal och saft1. Smält smöret i en panna och stek brödet frasigt på båda sidor, salta en aning. Låt brödet svalna på galler.2. Tärna den skalade rättikan smått, ca 3 x 3 mm. Blanda sedan rättikan med räkor, majonnäs, crème fraiche.3. Finhacka dillen, ca 1 dl, och blanda ner den tillsammans med salt, ca 1 msk citronzest och en skvätt citronsaft.4. Fördela röran på bröden och ät genast!TipsGör gärna röran dagen innan, eller till och med två dagar innan. Smakerna förstärks och blir bara bättre. Men lägg den inte på brödet förrän precis innan servering!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.