600 g
kycklinglårfilé 2 paprikor, i munsbitar (gärna olika färger) 4 salladslökar, i 3 cm bitar 2 klyftor vitlök, skalade och skivade 1 msk rapsolja, till stekning 0,5 msk sesamolja 0,5 msk risvinäger 0,5 msk japansk soja 1 msk vita sesamfrön, rostade
Marinad3 msk japansk soja 1 msk sambal oelek (eller mer om du vill ha ännu mer sting) 1 msk flytande honung 1 klyfta vitlök, skalad och riven
De ville ha kycklingwok med mycket grönsaker. Smaka av med ingefära, vitlök, salt o peppar. Servera som ensamrätt eller tillsammans med nudlar eller ris
300 g risnudlar (breda) 8 klyfta vitlök (mycket men gott. ) 3 röda chilifrukter (mindre om du inte vill ha så mycket hetta) 300 g kycklinglårfilé neutral matolja, att steka i 4 salladslökar 1 broccoli (liten) 1 dl ostronsås 2 msk fisksås 1 msk kinesisk soja, eller thailändsk 1 msk strösocker 2 dl thaibasilika (eller holy basil)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.