1 salt1.
Hacka chili, schalotten och vitlök fint. (om du vill ha en helt slät sås kan du mixa blandningen slät med stavmixer).2. Fräs blandningen i olja tills löken är mjuk. Tillsätt garam masala, ingefära, koriander och socker och låt fräsa med tills allt går samman till en kladdig röra. Tillsätt soja och pressad citron och låt hastigt koka samman.3. Häll på väl rengjord burk, låt kallna och förvara i kylskåp.Tips: Använd som smaksättare i grytor, såser eller som tillbehör. Också vansinnigt gott på knäckebröd med jordnötssmör, skivad gurka och krasse.
Ingredienser Portioner. 4 1/2 dl crème fraiche 1 dl majonnäs 1/2 dl bostongurka 1/2 dl chilisås salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Marinad till fläskkarré med vitlök, ingefära och sambal. Servings. 4. Cook Time. 45 Min. Grillad hängmörad högrev med rödvinssmör, potatisgratäng och smörstekta
Blanda samman alla ingredienserna utom redningen i en kastrull. Låt sjuda. Tillsätt redningen stegvis till lagom konsistens och rör om medan såsen tjocknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.