Fräs allt tillsammans med timjan i smör i en tjockbottnad kastrull tills de har mjuknat. Red av med lite maizena utrört i lite vatten till önskad konsistent, lite lätt simmig
Torka kycklingklubborna torra med hushållspapper och gnid in dem med kryddblandningen. Bryn potatisen tillsammans med de hela vitlöksklyftorna i oljan 5 min. Hetta upp resten av oljan på medelvärme och bryn kycklingen, 2-3 min på vardera sidan
Salviakyckling. Vispa ihop med en gaffel och smaka av med salt, peppar och ev. 1 kycklingfilé per person2 salviabladlite finhackad vitlöksmörsalt och svartpepparBörja med att bryna en sida av filén i smöret. Dressa dem med 1/3 av dressingen och blanda i lite hackad dill. Mittimaten med Jojje 1 citron
Med det inte sagt att det här inte blev gott, för det blev det. Men jag hade högre förväntningar med ingredienser som kyckling, bacon, gnocchi, crème fraiche och parmesan
Fräs allt tillsammans med timjan i smör i en tjockbottnad kastrull tills de har mjuknat. Red av med lite maizena utrört i lite vatten till önskad konsistent, lite lätt simmig
Fräs upp rotfrukterna, fikonet och löken tillsammans med sockret i en kastrull. Anka gillar ackompanjemang av sötma och syra, här i form av sötsyrliga fikon och en mustig och lite söt madeirasås
Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd. ) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar
Grillad oxfilé medmadeirasåsPortioner. Låt reducera till hälften, smaka av med salt och vitpeppar, avsluta såsen med smöret och resten av madeiran precis före servering
Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd. ) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar
P. å. n. y. r. s. a. f. t. o. v. i. R. d. j. u. e. k. m. c. h. l. p. ä. ,. ö. g. D. b. V. T. -. é. 6. 0. 3. O. S. &. 2. H. B. F. x. 1. 5. L. 4. M. E. K. k g. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.