Salted caramel cheesecake med chokladmousse-topping (vegan/växtbaserad, glutenfri, utan vitt socker)
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-10 bitar
  • Botten
  • 2,5 dl
  • 6 st urkärnade färska dadlar
  • 2 msk kakao
  • 1 krm salt
  • 1 burk
  • 2 dl kokosmjölk
  • 0,75 dl kokosolja
  • 3 msk jordnötssmör
  • 8-9 st dadlar
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 2 krm salt
  • Chokladmousse
  • 1 burk/tetra kikärtor –
  • 1,5 dl
  • 1 msk sötning, tex kokossocker eller agave
  • 75 g mörk choklad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.