Servera medcrème fraiche, rödlök och ost. Häll grovsalt i en ugnsfast form, tryck ner potatisarna i saltet och picka hål i dem ett par gånger med en kniv
Smaka av med salt och peppar. sikrom, créme fraiche och rödlök. Blanda gulor, ost, mjölk och grädde. Hetta upp en stekpanna med smör, klicka ut smeten och stek plättarna på båda sidor tills de får en vacker, gyllenbrun färg
Servera med en klick röd rom, hackad rödlök och crème fraiche. Om smeten blir för fast så att den inte flyter ut vid stekningen – späd med några droppar vatten
Koka upp tillsammans medcrème fraiche. Gör små hål med en vass kniv och stick ner vitlöksflagorna. Här tillsammans med fläskkött stek i ugn med ett lager bacon överst
Att ha crème fraiche i var en riktigt bra idé visade det sig. Häll hallon, jordgubbar, crème fraiche och mjölk i mixern och kör tills blandningen är slät
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.