Skrubba potatisen väl och pricka skalet med en gaffel. Gör ett kryss i varje potatis och tryck till. Skala och hacka lök och vitlök och fräs dem mjuka i en kastrull med olja
in potatisen i aluminiumfolie, klicka in rom-mayon och garnera med räkor, , rödlök, dill och citron. Vispa sedan sakta i oljan, sen vänder du ner gräddfilen och smakar av med salt & vitpeppar
Strö över saltet och skaka potatisarna så att de täcks med salt. Klappa dem torra med hushållspapper. Här kommer receptet på de saltbakadepotatisarna som vi hade till Champinjonfilén igår
Lammkotletter medsaltbakadepotatisar och mojo rojoPortioner. Saltbakadepotatisar. Lägg ett lager grovsalt på aluminiumfoliearket, lägg på potatisarna och täck med ytterligare salt
Honungsstekt färskpotatismed vitlök. Kanske har du – precis som jag – överbliven potatis i kylen. Det blev en liten påskpaus här på bloggen men nu är jag här med full styrka igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.