Borsta potatisarna väl och stick i dem med en gaffel, slå in varje potatis i folie. Tärna laxen och äpplet fint, blanda samman allt medräkornaoch crème fraichen, smaka av med salt och peppar
Ört- och vitlöksstekt lammstekca 1,2 kg lammstek benfri 0,5 kruka färsk timjan, plockad och grovt hackad 0,5 kruka färsk rosmarin, plockad och grovt hackad 0,5 kruka färsk persilja, plockad och grovt hackat 2 citroner, finrivet skal 2 klyftor vitlök, finhackade olivolja salt svartpeppar, nymald. Krossrostade potatisaroch rotfrukter600 g potatis, skrubbad och delad 200 g morot, med skal och delade 200 g palsternacka, med skal och delade 0,5 dl olivolja 50 g smör salt
in potatisen i aluminiumfolie, klicka in rom-mayon och garnera medräkor, , rödlök, dill och citron. Vispa sedan sakta i oljan, sen vänder du ner gräddfilen och smakar av med salt & vitpeppar
Strö över persilja och servera med kokt potatis. Blanda salt och socker och gnid in i köttet runt om. Smält smöret och tillsätt halverade tomater, spetskålen i kvartar och lite av kokvattnet från köttet
Dela sedan gurkan i mindre bitar och blanda med skalade räkoroch lite finhackad dill. Dela torsken i fyra portionsbitar och stek dem hastigt på köttsidan i en rejäl klick smör på medelvärme så att den får en fin yta, Lägg över på ugnsfat och häll över smöret
Saltaoch peppra. Lägg över räkorna. Vispa ägg, gott i maten och dill. 5 små potatisar, skalade och tunt skivade. 250 g räkor. Häll över grönsakerna och sätt in i ugnen, 200 grader, i ca 25 minuter. 5 små potatisar, skalade och tunt skivade. 250 g räkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.