Kavla ut mellan två ark plastfolie, rulla upp på kaveln och lägg över i formen. Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl
Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Halva burken pesto blev kvar efter att jag gjort en pizza bianco - eller kanske snarare pizza verde - häromsistens, och då kom jag på att jag kunde använda den i paj
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Enkel och snabb tomatsalsaTärna två kvisttomater eller motsvarande mängd körsbärstomater (jag använde Romanticas körsbärstomater på kvist som jag nästan är beroende av
Ta en stor rektangulär form och pensla botten och sidorna med olja. Blanda allt noga, med händerna. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda i en stor skål smulad ost, mangold, mannagryn, ägg, 2 dl olja och bakpulver. Lägg 6-7 filodegsblad på varandra, men pensla varje blad med lite olja och mineralvatten. Lägg nu ca 4 msk av fyllningen och bred ut över hela formen. Fortsätt att lägga bladen med fyllningen emellan, det ska vara 3 fyllningar sammanlagt. Avsluta med 4 filodegsblad på toppen, pensla ordentligt med mineralvatten och skär pajen i bitar (kvadrater)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.