På bilden ovan har jag använt receptet på marängbottnar, blandat hallonsaft från silade hallon tillsammans med vispad grädde och penslat på smält choklad på vissa bottnar
Som ni vet så försöker jag verkligen hålla mig till en lågkolhydratkost. Jag har tagit med dem till jobbet som mellanmål, känns lite som man äter chips
och lite sötttill efterrätt. Veckans receptbok går under temat "tillbehörtill grillat". Men det grillade kan man ju variera i det oändliga genom att bara byta ut tillbehören
Något sött som passar väldigt bra till båda är dessa saffransdrömmar. Tillsätt olja lite itaget. Blanda hjorthornssalt med vetemjöl och blanda ihop allt till en deg (vispa inte)
När vi grillade i fredags så gjorde jag lite nya tillbehör, jag gillar mycket skålar på bordet. inte det silvriga paketet som man använder till ischoklad
Koka bönorna hastigt i saltat vatten tills de mjuknar men har tuggmotstånd kvar. Ett matigt tillbehör som är gott till mycket och även funkar som vegetariskt eller kolhydratfritt LCHF-alternativ
Salta köttet och grilla. Marinaden använde jag till fläskfilé som grillades och det snälla köttet fick en rejäl smakkick efter några timmars marinerande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.