Servera medkaramellsås (se nedan för recept), riven choklad och hallonsås, färska bär, fileade apelsiner, chokladsås eller -ganache, färsk frukt, eller helt enkelt bara som den är
Kanske en till synes konstig kombination, men det passar utmärkt medsalt karamell till. Servera den precis som den är eller lyxa till den genom att ringla över lite salt karamell
Vad som gjorde den lite extra bra var den hemmagjorda saltakaramellsåsen. När kakan är klar och såsen redo, är det bara att ringla på karamellsåsen och sedan toppa och dekorera kakan efter humör och smak
I skrivandets stund sitter jag ute på altanen med datorn på knät. * Det är även jättegott att tillsätta fröna från en halv vaniljstång utöver eller istället för saltet i såsen
Sikta vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten. Jag älskar att använda vaniljstång i nästan alla mina bakverk men har man inte det funkar det bra med att använda vaniljsocker av god kvalité
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.