Salsicciaburgare med lufttorkad skinka och dijondressing
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Burgare250 g fläskfärs 150 g färsk salsicciakorv (av god kvalitet) 4-8 skivor lufttorkad skinka salt peppar
  • 1 Dressing1 dl majonnäs 1,5 msk dijonsenap 2 msk honung 2 msk äppelcidervinägerbasamico (eller annan god vinäger) 1 salladslök (eller blasten från en knipplök) salt
  • 1 Marinerade sockerärtor100 g sockerärtor 0,5 citron, saften 2 msk kallpressad rapsolja salt
  • 1 Tillbehör8 skivor surdegsbröd 2-4 skogschampinjoner 2-4 morötter (lätt kokta) ca 200 g kål olja salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.