pasta med tomatsås och salsiccia. Stek salsiccian på medelhög värme till korvarna fått fin färg. Antingen gör jag tomatsåsen helt från scratch eller ännu snabbare med konserverade cocktailtomater från Mutti
Hacka späcket smått, den får inte malas. Blanda ner alla kryddorna utom vineti färsen, rör om så allt blandas väl, när allt är blandat är det tid att hälla ivinet, blanda igen, ta en tesked med blandningen och stek i en stekpanna, så får man smaka om det saknas mer kryddor
Salsiccia. Att göra korv är inte svårt men det kräver en vissutrustning. För bästa resultat har jag av Gustav Erikson, mästare icharkuteri, fått veta att för bästa resultat ska man mala kött med salt dagen före korvmakeriet
Att göra sin egen tomatsås o pizzadegtillsinpizza är helt värt, både godare o utan tillsatser. Igårtillmiddag flyttade Tinaskitchen ut för pizzabak på grillen
Jag valde att göra mintomatsås ganska så slät. Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över liteolivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
salsiccia med smak av rosmarin och fänkål. Eftersom vi är nyblivna ägare av en köttkvarn är det riktigt kul prova att göra rätter från grunder som man kanske köper som halvfabrikat annars
Bre ett lager tomatfyllning på den utkavlade pizzadegen. 11 tsk torkade örtkryddorHäll de passerade tomaterna i en kastrull. Låt såsen koka ihopi 10 minuter
Inte för att hemlagad tomatsås är något revolutionerande, men ändå. Åh, vad jag skulle vilja vara aktiv här inne och bara spruta ur miginspirerade recept och tänkvärda inlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.