salsiccia med smak av rosmarin och fänkål. Salsiccia är en råkorv från Italien som görs på grovmalet fläskkött och kan kryddas i många olika kombinationer
I helgen skapades salsiccia. Vi valde att göra en salsiccia med smak av fänkål, en med smak av salvia samt en lite hetare sort med olika sorters chili och vitlök
På italienska heter den salsiccia stagionata eller salsiccia secca. Det är i princip vanlig salsiccia som lufttorkas i ungefär en månad och sedan äts som salumi
4 färska, rå salsiccia. Stek korvarna i olivolja på medelvärme ca 7 minuter tills de nästan är klara. Lägg i tomater och chili och låt steka med ytterligare ca 2 minuter
1 förp Scan Salsiccia à 260 g. 1. Koka pastan enligt förpackningsanvisning. 2. Skär korven i slantar och stek tillsammans med paprikan i olja i en stekpanna
480 g Salsiccia. 1. Ajvarpotatis. Skölj och dela potatisen på mitten. Koka potatisen i saltat vatten. 2. Skala och skiva löken tunt, skölj och strimla paprikan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.