Gröna färska örter - jag tog persilja, oregano, dragonoch mynta. Såsen blev en Salsaverde (grön sås) i kombination med Gremolata, då jag rev i cest och pressade en del citron i såsen
Just att jag har valt oregano är för att jag har hela rabatten full av den just nu och att jag tycker det passar väldigt bra tillsammans med färsk gräslök som jag även den har fullt av mitt trädgårdsland
Väldigt gott tillsammans med den sega halloumin och smakrika salsaverden. Salsaverde. Ringla över hälften av olivoljan och krydda med salt och svartpeppar
Skiva upp kycklingen och servera på tortillabröd med coleslaw ochsalsaverde. Salsaverde. Skala och riv morötterna och hyvla vitkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin
SalsaVerde. Servera gärna köttet medsalsan på och ackompanjerat med potatisen och en god sallad. Salta och peppra det rumstempererade köttet och grilla på hög värme med några kvistar rosmarin på köttet och i glöden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.