Mixa först alla de övre ingredienserna till ett mjöl. Vispa sedan i hop de undre ingresienserna. Blanda ihop allt och häll i en avlång brödform klädd med bakplåtspapper
Vi försöker variera våta måltider så mycket som möjligt. utifrån vad som är rimligt och möjligt att genomföra utan, att det blir alltför ambitiöst och arbetsamt
Inspirationen till denna skapelse kommer från ett blogginlägg av Silverkocken , en man vars produktivitet och kreativitet i köket aldrig upphör att fascinera mig
Det är alltid kul att testa lite nya smaker och genom att googla runt bland röda linser-soppor kom jag till slut fram till att med lite förändringar här och där skulle detta bli både enkelt, billigt och nyttigt
För min del har verkligen långkokstiderna börjat. Men det är så smidigt att låta kött puttra på låg temperatur på spisen eller i ugnen medan vi gör andra saker
Det är alltid kul att testa lite nya smaker och genom att googla runt bland röda linser-soppor kom jag till slut fram till att med lite förändringar här och där skulle detta bli både enkelt, billigt och nyttigt
Köttbullar är bra mat, man kan laga mycket och ha i kylen. Bra som mellanmål och även på utflykter. En del misslyckas med sin kost hållning, kommer hem hungriga från jobbet och inte haft någon planering
Japan inspirerad kycklingsoppa. 2015-09-10, 20. 40. Idag gjorde jag något helt nytt. Hackade lite grönsaker, strimlade en kycklingfileé och kokte upp tillsammans med vatten, buljong och lite kryddor
Ett recept från jennysmatblogg, väldigt lätt att göra och god. Ca 4 port. 4 kycklingfileérolja4 dl kokosmjölk ( 1 burk)8 dl kycklingbuljong2 msk rödcurry ( eller efter egen smak och tycke ) –Det beror på vilken rödcurry man använder
I senaste avsnitt av finländska TopChef fick deltagarna i uppgift att tillreda var sin klassiker. Jag hade väl knappt hört om hälften av deras rätter, men inspirerad av det bestämde jag mig för att pröva på något jag aldrig tidigare gjort, men borde
En riktigt läcker helgrätt, inspirerad av den italienska rätten saltimbocca alla romana. Den hade varit mer autentisk om jag hade skippat grädden i såsen, men det blir ju så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.