Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Häll vinägretten över salladen och blanda väl. Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Salladen passar utmärkt till sommarens grillmat. Skär potatisen i grova tärningar eller skivor. Blanda försiktig dressingen med potatisen och övriga ingredienser
En god salladpågrillade champinjoner är ett lätt tillbehör till t. Du kan ju variera svampen och salladen efter säsong och vad du är sugen på men grundreceptet är ändå det samma
Lägg potatisenpå en plåt med blomkål, lök och paprikan, vänd allt med lite rapsolja. Grilla sedan kotletterna på glöden så de får fin färg runt om, stäng gärna locket under tiden som du grillar
Entrecôte1 tjock skiva entrecôte på ben [ca 1,5 kg] 0,5 dl lönnsirap 0,5 citron, juice från salt malen svartpeppar. sallad1 litet huvud isbergssallad 4-5 cm färsk pepparrot, skalad 1 limefrukt olivolja svartpeppar, ur kvarn
Lägg först upp breasolan på varje tallrik, fortsätt med den grillade frukten och toppa med salladen. Blanda den färdiga dressingen med ruccolasalladenpå ett luftigt sätt
Lägg salladsbladenpå ett litet uppläggningsfat. Blanda ihop vinägretten och ringla över salladen. Skiva potatis och jordärtskocka och lägg ovanpå bladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.