Men den här matiga salladen passar perfekt på middagsbordet på hösten. Ta fram ett stort fat och lägg på mathavre, smula över fetaosten, på med varmrökt regnbåge (eller lax), bladspenat, skivat äpple, rostade nötter, små goda tomater, gurka och lingon
Skrapa bort dill och kryddor från laxen. Skölj och bryt salladen. Ringla vinägretten över salladen. Lägg in i en plastpåse och lägg i kylskåpet i 1-2 dygn
Sedan funderade jag på vad man kunde fylla på med för att göra salladen mer matig och mättande. I skrivande stund kommer jag på att knaperstekt bacon nog hade funkat bra också
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Riv salladen i mindre bita och lägg upp den och bladspenaten på ett stort fat. Då vill jag tipsa om en enkel och mättande sallad med massa nyttigheter,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.