Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna och toppa salladenmed dessa. Smula ner osten över salladen. Dela granatäpplet och gröp ur kärnorna och häll dem sedan över salladen
Strimla alla grönsaker, gärna i matberedare eller med mandolin. En sallad som räcker en hel vecka, man gör salladen under helgen och vips har man grönsaker till veckans alla måltider, salladen håller minst en vecka i kylen
Fräs baconet i smör-& rapsolja i en stekpanna. Denna goda kycklingsalladmed grillad kyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Strö över oregano och svartpeppar. 1 krm svartpeppar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 rödlök 1 gurka 4 tomater 150 g fetaost el Apetina® vitost ½ kruka färsk oregano 1½ dl kalamataoliver ½ dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger 1 krm svartpeppar
Lägg upp grönsalladen på tallrikar och fördela resterande ovanpå. Balansera den där vågskålen 💖 Hoppas mina nya gummiband kommer snart så jag kan köra igång med mitt nya träning schema som jag satt ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.