Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna och toppa salladenmed dessa. Smula ner osten över salladen. Dela granatäpplet och gröp ur kärnorna och häll dem sedan över salladen
Strimla alla grönsaker, gärna i matberedare eller med mandolin. En sallad som räcker en hel vecka, man gör salladen under helgen och vips har man grönsaker till veckans alla måltider, salladen håller minst en vecka i kylen
Fräs baconet i smör-& rapsolja i en stekpanna. Denna goda kycklingsalladmed grillad kyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Strö över oregano och svartpeppar. 1 krm svartpeppar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 rödlök 1 gurka 4 tomater 150 g fetaost el Apetina® vitost ½ kruka färsk oregano 1½ dl kalamataoliver ½ dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger 1 krm svartpeppar
Lägg upp grönsalladen på tallrikar och fördela resterande ovanpå. Hoppas mina nya gummiband kommer snart så jag kan köra igång med mitt nya träning schema som jag satt ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.