Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Örtkryddorna får hänga med när sallad blandas med rödbetor, morötter och chèvre. Det blir en skördesallad där sötma möter lite syra – och ett möte mellan rostade rotsaker och mjuk chèvre
Gjorde en varm asiatisk varmsalladmed skivad ryggbiff - perfekt. Skiva ryggbiffen och lägg på den heta salladen och toppa med färsk koriander och sesamfrön
Det blev sallad, cider, jordgubbar, choklad och tjejsnack på en filt i solen i stadsparken. Jag använde mig av ciabattabröd och på den ena hade jag lite smulad chèvre-ost och valnötter och på den andra lite salami och brieost
Ställ på en plåt med bakplåtspapper. Även fikonen är varma, "chaud". Det finns redan tidigare ett recept på chèvre chaud (gratinerad chèvre) här på bloggen, men här har jag varierat det lite
Krydda med salt och peppar. Fördela ugnsgrönsaker och spenat i fyra tallrikar, strö över solrosfrön, pressa över citron, ringla över olivolja och avsluta med lite salt och peppar
Putsa kycklingfiléerna och skär dem i bitar, stek dem i rapsolja och krydda med salt och peppar. Det här är en varm matig sallad eller gryta av kyckling, ris och många grönsaker
Det finns många olika förslag på en sallad Nicoise och i dag provade jag att göra min variant. Jag glömde förstås oliverna på kortet, så de kom med på tallriken sen
Supergod varmsalladmed lite höstfeeling från kantarellerna. Den går utmärkt att värma på i micron och om du ska göra det så kan jag tipsa om att tärna lite ostbitar och strö över så dom smälter lite över salladen
Jag var inte så himla hungrig, utan ville ha något lite lättare men ändå varmt och en aning middagsaktigt och då formade sig den goda och vackra kvällssallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.