Hacka hasselnötterna och blanda med vinägern och oljan. Sallad av röktmakrill, ägg, salladslök, västerbottensost och hasselnötsvinägrettVårsmaker i en lättlagad och läcker sallad
En vecka fylld med god mat, sol, skratt och människor jag bryr mig om. Så i fredagskväll invigdes presenten lagom till middagen och mina egenfångade makrillarröktes till perfektion
Toppa salladenmed kalkonbröst, smulad ost, rädisor, tomater och solrosfrön. Lägg salladen på tallrikar eller ett stort uppläggningsfat, och fördela rödlök, matvete och äppelklyftor
Blanda samman övriga ingredienser till en potatissallad. Smaka av med salt och svartpeppar. Låt makrillen ligga framme en timme i rumstemperatur innan du serverar den
Servera makrillenmed nykokt färskpotatis citron och dill samt lite sallad till. Röktmakrill är gott. Man måste inte ha stora anordningar för att röka fisk, det finns enkla små aburökar som är bra också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.