Sallad med marinerad fetaost och crostini med morotshummus
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl kapris , gärna äppel-
  • 0.5 st baguette
  • 2 msk olivolja , ca
  • 100 gram blandad sallad , t ex rosé, endive, franco castello, friséesallad
  • 0.25 st cantaluopemelon , - 1/2 eller nätmelon
  • 1 dl svarta oliver
  • 1 msk mynta , hackad, helst den kraftiga marockanska
  • 0.5 st apelsin(er) , finrivet skal av
  • 200 gram fetaost
  • 0.5 dl olivolja , ca
  • 1 flingsalt
  • 1 svartpeppar
  • 0.5 st morot , hyvlad, till garnering
  • 1.5 msk olivolja , ca
  • 2 st morot
  • 1 dl kikärtor, kokta
  • 1 st vitlöksklyfta (or)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.