Gärna i minst en timme för smakens skull men har du inte tid kan du låta den stå medans du fixar i ordning resten av salladen (se då till att ha skivat löken väldigt tunt samt skaka burken ordentligt)
Nyponmarmelad med muscovadosocker. Med vanilj. Populära inlägg. Ugnsbakad gös. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj
Denna sallad är så perfekt till en grillad köttbit och är väldigt mättande. Sallad. Skär salladen i strimlor, riv moroten och hacka basilikan lite grovt
En nyttig libanesisk salladmed fantastiska smaker. Förslag på grönsaker att blanda i salladen. Gröna linser som får marineras i en syrlig vitlöksmarinad tillsammans med mynta och persilja
Strimla salladen, riv eller grovhacka koriandern och myntan och blanda medsalladen. Strimla kålen och lägg med moroten och gurkan, strö över saltet och blanda väl
Då vill jag tipsa om en enkel och mättande salladmed massa nyttigheter,. som energirika linser, avokado full med nyttiga fetter och näringsrika valnötter,
Blanda det med grönsakerna och strö över mynta, salt och peppar. det bästa är att låta salladen vara i kylen i en halvtimme innan servering, men det går bra att äta den direk
Häll på Olivoljan och krama med händerna mangold bladen så att du bryter ner strukturen lite. Mangold tycker jag är gott och ger lite variation till ”vanlig” sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.