Skiva gurka, sallad, tomat och lök. Låt svalna och skär sedan till munsbitar. Toppa salladen med ett gäng inlagda chilifrukter (välj gärna blandade röda och gröna chilifrukter), svarta oliver och klippt bladpersilja
SALLAD. Det är verkligen en favorit, det är så otroligt gott. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Bryt mozzarellan i mindre bitar och lägg på salladen. Annars blandar jag ofta ut salladen med de örter jag har på balkongen, eller så tar jag bara dem och blandar med grönsaker
Den här salladen blir väldigt god i all enkelhet. Jag tycker det blir bäst om man använder sig av japansk soja, som är tunnare och saltare än den mer trögflytande kinesiska sojan
Skär ost och fikon i fina skivor och lägg upp på ett fat tillsammans med basilikablad. mozzarella. Strö över flingsalt och grovmalen svartpeppar och ringla på en god jungfruolivolja
Men om nu värmen kommer åter blir vi alltmer angelägna om att äta sval mat, till skillnad från tröstmatens risotto jag bloggade om nyss, och då är denna enkla saftiga sallad god till lunch, mellanmål eller tillbehör till det grillade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.