Pepparrotssmör. Rör ihop rumsvarmt smör, riven pepparrot och persilja. Ställ in i kylen. Lägg ut köttskivorna på en skärbräda och krydda med salt och peppar
I helgen som var åt jag en grymt god middag. Jag hade fått inspiration från flera olika ställen och kombinationen av dessa gav ett delikat resultat måste jag säga
1 fläskfiléSaltPeppar2 msk smörSalami i tunna skivorSoltorkade tomaterFärsk basilika eller oregano3 dl grädde2 msk chilisåsPutsa filén och salta och peppra
Detta blev det till middag idag och det blev riktigt gott. Till kycklingen och cous cousen gjorde jag det lätt för mig och det blev Kelda Four Cheeses, som – en slät, smakrik sås med blåmögelost, cheddar, parmesan och mozzarella
Pepparrotssmör. Rör ihop rumsvarmt smör, riven pepparrot och persilja. Ställ in i kylen. Lägg ut köttskivorna på en skärbräda och krydda med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.