4 900 g potatis 4 kycklingfiléer 150 g fetaost 2 dl gräddfil 1 gurka Att ha hemma 2 tsk oregano salt peppar 2 tsk olja 1 vitlöksklyfta Lägg till i inköpslistan
Varva skivor av mozzarella ochsalami mellan kycklingbitarnaoch lägg dem i en ugnsform. Den här kycklingen var väldigt lätt att göra och receptet hittade jag hos Landleys, jag hoppade bara över valnötterna för det hade jag inga
Firade nyår tillsammans med ett fint gäng vänner där en trerätters stod på menyn i form av skagentoast till förrätt, fetaostfylldkyckling med pressad potatis till varmrätt och till efterrätt en av mina absoluta favoriter - cheesecake
Skala och finhacka löken. Låt såsen småputtra medan du gör i ordning kycklingen. Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs löken tillsammans med oreganon några minuter utan att de tar färg
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Tillsätt fond, crème fraiche och ädelost och koka sakta någon minut till den blir slät
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.