Sajadijeh- Libanesiskt ris med fisk
Zeinas Kitchen
Zeinas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 portioner Sajadijeh
  • 6 dl ris (jag använder långkornigt ris)
  • 1,5-2 kg vit fiskfilé med fast kött (tex torsk, tilapiafilé, gös eller kolja)
  • 3 st gul lök
  •  
  • Kryddor
  • 1 msk gurkmeja
  • 1 msk spiskummin
  • 2 tsk sjukryddor- recept HÄR! om du inte har en färdigmix
  • 0,5 tsk kanel
  • 2 st fiskbuljongtärningar
  • 1 tsk svartpeppar
  • Rapsolja till stekning
  •  
  • Garnering
  • 50 g pinjenötter
  • 100 g skalad sötmandel
  •  
  • Servering
  • Tarator (tahinisås)- recept HÄR!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.