Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
För en rostad smak på köttfärslimpan kan du addera lite löksoppa-pulver, kolla in receptet här. Vill du laga din köttfärslimpa utan ägg, testa det här goda receptet på köttfärslimpa med trattkantareller och äppellingon
(Då jag inte bakat detta bröd på ett tag, lät jag mig luras av kladdigheten och tillförde aningenen mer mjöl än jag brukar (ej angivet i måttangivelserna ovan) - det resulterade som väntat i ett lite torrare bröd än jag önskat
- Korvbröd (klick). GILLAR DU DET HÄR RECEPTET. - Frukostfrallor med jordgubbssylt (klick). RECEPT TILL 1 MINDRE LÅNGPANNA, min är 22×32 cm. Sätt in i mitten av ugnen och grädda i 35-45 minuter eller tills brödet har en gyllene, krispig yta och är ”stumt” i mitten när du känner på det. - Mitt nya favoritbröd (klick) RECEPT TILL 1 MINDRE LÅNGPANNA, min är 22×32 cm
äventyrsbröd, efter ett amerikanskt recept – Adventure. BreadRecept på glutenfritt. av receptet. Rosta solros- och pumpafrön i ca 15 min, rör i någon gång under tiden. Rosta solros- och pumpafrön i ca 15 min, rör i någon gång under tiden
Ingredienserna blandas i en bunke och hälles därefter i en smord 2 liters brödform. Ingen jäsning. Sätt i kall ugn gräddas i 175 g i ca 2 timmar längst ner i ugnen
Jag hittade ett recept men ändrade såklart runt i de som jag i stort sett alltid gör. Jag penslade mina med sirap vilket det stod i receptet gott men INGET jag rekomenderar då det är jäkligt kladdigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.