Vad passar bättre, så här årets första dag, än att baka. Att baka är som en lisa för själen, ett sätt att lätta på trycket och samtidigt skapa något gott och vackert
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla torra ingredienser inklusive de hackade valnötterna i en bunke. Rör ihop filmjölk, honung och lingonsylt och blanda ner i de torra ingredienserna
Igår bakade jag detta filmjölksbröd och tog det jag hade hemma, solroskärnor och russin. Filmjölksbröd kan vara knepigt att få genomgräddat och därför gäller det att känna sin ugn väl men i regel är det bättre att ha den inne längre på låg temperatur än kort tid på hög
Lättbakat och fiberrikt matbröd. Du behöver bara en bunke och slev, sen är det klart på 5 minuter. Ja, om du bortser från gräddningstiden i ugnen som är på en timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.